Astaxanthine, 4mg, Nutrex, 60 Gel Caps

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 18,95
  • Koop 3 voor € 17,95 per stuk. en bespaar 6%

Astaxanthine, 4mg, Nutrex, 60 Gel Caps

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

- 100% natuurlijke en pure astaxanthine
- Hoogste kwaliteit, gepatenteerde BioAstin® formule
- 4mg Astaxanthin per capsule
- Gekweekt in een ongerept gebied in Hawaii
- Vrij van pesticiden, herbiciden en industriële verontreinigingen

Aanbevolen Dosering
Dagelijks 1 tot 3 gel capsules met voeding innemen. BioAstin is veilig en natuurlijk. Resultaten zijn gewoonlijk te zien binnen 2 tot 6 weken van dagelijks gebruik.

Product Samenstelling

Ingredienten
Natuurlijke astaxanthine (uit Haematoccocus pluvialis microalgen).

Overige Ingredienten
Saffloerolie, gelatine, glycerine, gezuiverd water, natuurlijke tocoferolen. Bevat ook natuurlijk voorkomende carotenoïden waaronder luteïne in een synergetische mix.

Belangrijk
Vrij van gist, maïs, tarwe, gluten en lactose. Niet genetisch gemodificeerd. BSE vrij.


Astaxanthine is een donkerrood pigment dat wordt geproduceerd door een microscopisch kleine alg, de zogenaamde "Haematococcus pluvialis." Wanneer de krill, garnalen, krabben of zalmen deze alg eten, wordt hun vlees roze tot donkerrood.

Astaxanthine behoort tot de familie van de carotenoïden, net zoals beta-caroteen, luteïne, lycopeen en zeaxanthine, waarvan in studies is aangetoond dat deze anti-oxiderende eigenschappen hebben in het lichaam.

Astaxanthine heeft recentelijk veel internationale aandacht ontvangen. Dr Stephen Sinatra, auteur van het boek "Hart, gezondheid en voeding," noemt astaxanthine "een antioxidant krachtcentrale". Dr Mercola, geïnterviewd door Dr Oz, noemt astaxanthine" het nummer één supplement dat u moet nemen". En Mike Adams, de oprichter van "Natural News" spreekt over astaxanthine als "het minder bekende wondersupplement".

Nutrex is het meest gerenommeerde bedrijf dat astaxanthine produceert, met behulp van gepatenteerde technologie. Hun oogst- en verwerkingstechnieken geven meest zuivere microalg-gebaseerde voedingssupplementen ter wereld. BioAstin ® wordt gekweekt in een biologisch veilig gebied in Hawaï, en is vrij van herbiciden, pesticiden en industriële verontreinigingen.

Opmerking: Als gevolg van EFSA regelgeving is het niet meer toegestaan de voordelen van astaxanthine voor de gezondheid te communiceren, welke zijn aangetoond in wetenschappelijke studies, totdat deze claims zijn goedgekeurd door deze Europese instelling.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Bio-Kult Candéa, probiotica met knoflook en grapefruitpit extract,      60 Capsules

Bio-Kult Candéa, probiotica met knoflook en grapefruitpit extract, 60 Capsules

€ 18,50
Q10, 200 mg Co-enzyme Q10, 90 Softgels

Q10, 200 mg Co-enzyme Q10, 90 Softgels

€ 49,75
Astaxanthine 4mg, Nutrex Hawaii, 120 Gel Caps

Astaxanthine 4mg, Nutrex Hawaii, 120 Gel Caps