Seagreens® Wilde Arctische Zeewieren (Biologisch Gecertificeerd), 60 Capsules

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 18,95

Seagreens® Wilde Arctische Zeewieren (Biologisch Gecertificeerd), 60 Capsules

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

- Wilde arctische zeewieren
- Mere dan 70 macro en micro voedingsstoffen
- Alkaliserend & voor detox
- Bindt & verwijdert zware metalen uit het lichaam
- De enige gecertificeerde biologische wilde zeewieren

Aanbevolen Dosering
2 capsules bij het ontbijt. Kinderen 1 capsule. Bij herstel, zwangerschap en intensieve sport, 3 capsules. Tot 3 capsules per dag voor specifieke doeleinden onder begeleiding van een arts.

Product Samenstelling

Overige Ingrediënten
Geen.

Belangrijk
Geen bekende allergenen of contra indicaties. Kosher capsule.


Seagreens®  bevatten een unieke combinatie van wilde Arctische zeewieren (Pelvetia, Fucus and Ascophyllum)  en zijn ontwikkeld om optimale gezondheid te bevorderen.

Met een veel breder scala aan voedingsstoffen dan landgeteelde groenten, bevat Seagreens® een perfecte balans van meer dan 70 voedingsstoffen, waaronder vitaminen en mineralen, aminozuren en pigmenten als chlorofyl en polysacchariden.

Seagreens®  worden handmatig geoogst in de heldere wateren bij de Arctische kust van Noorwegen. Seagreens®  zijn de enige wilde zeewieren die biodynamisch en biologisch zijn gecertificeerd door de EG en goedgekeurd door Demeter en de Soil Association.

Seagreens® wordt sinds 2001 aanbevolen door de Britse vereniging van kwikvrije tandarts praktijken (British Society of Mercury Free Dentistry) voor pre- en postoperatieve ontgiftiging bij verwijdering van amalgaam vullingen).