Over Ons

 

Q naturals richt zich erop u te helpen met het bereiken van een betere gezondheid op een natuurlijke manier.

Onze missie is het bieden van natuurlijke supplementen, waarvan wij geloven dat deze een wezenlijk verschil maken in uw vitaliteit en welzijn.

Vol overgave onderzoeken en selecteren wij een aantal van de beste producten welke op dit moment internationaal beschikbaar zijn.

Wij zijn de officiële Europese distributeur voor Carlson Labs producten - een van 's werelds meest bekroonde marktleiders in visolie supplementen. Ook bieden wij de gefermenteerde levertraan van Green Pasture - de enige levertraan geproduceerd in de wereld door het traditionele lacto-fermentatie proces. Tot onze selectie behoort ook Protexin’s Bio-Kult - een van de meest krachtige probiotica. Wij bieden andere hoogwaardige producten, van Nutrex Hawaï, Synergy Naturals, Pukka en Seagreens.

Wij geloven dat de kwaliteit van een gezondheidsupplement niet alleen wordt bepaald door welke stoffen het supplement bevat, maar ook door wat het niet bevat. Wij bieden een aantal van de zuiverste producten die op dit moment beschikbaar zijn, velen van deze producten zijn gecertificeerd voor zuiverheid en/of natuurlijk en biologisch gecertificeerd. Wij streven ernaar om producten aan te bieden zonder onnodige toevoegingen of vulstoffen.

We proberen altijd om onze klanten de beste winkelervaring en service aan te bieden. Wij geloven in empathie en vriendelijkheid en we proberen altijd om zaken te zien vanuit het perspectief van onze klanten. We opereren deze winkel met veel passie en we streven ernaar om de tijd die u bij ons besteedt zo gemakkelijk en plezierig mogelijk te maken.

Dank u voor uw bezoek en het vertrouwen in onze merken,

 

Het Q naturals team

 

Verdere bedrijfsinformatie:

Q naturals
http://www.qnaturals.nl
Haarlemmerstraat 5A
2182 HA Hillegom
Tel: + 31 (0) 23 6200036
E-mail: contact@qnaturals.nl
BTW nummer: 856519030 B01
KVK nummer: 66370973