VERZENDEN & RETOURNEREN

Verzendkosten binnen Nederland:

  • € 3,95 euro per verzending tot € 60.
    Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht voor bestellingen vanaf € 60.

Verzendkosten buitenland:

  • € 7,50 voor verzendingen naar België.
  • € 9,00 voor verzendingen naar Duitsland en Luxemburg.
  • € 12,50 voor verzendingen naar België, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk,
  • € 12,50 voor verzendingen naar Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk, Spanje, Denemarken, Zweden.
  • € 18,50 voor verzendingen naar overige Europese landen.
  • € 24,00 voor verzending naar alle niet-Europese landen.

Bestellingen welke zijn betaald worden zo spoedig mogelijk en in de meeste gevallen dezelfde werkdag verzonden. Bestellingen welke in de loop van de middag en in de avond binnenkomen worden de volgende werkdag verzonden. Q naturals levert uw bestelling in principe binnen 2 werkdagen binnen Nederland. Levering naar andere Europese landen zal minimaal enkele werkdagen duren. De precieze duur is afhankelijk van het land van bestemming. Als een product niet op voorraad is, wordt u bericht over de verwachte levertijd.

Retourneren

Q naturals doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 7 werkdagen na aflevering aan Q naturals te retourneren en de overeenkomst te ontbinden. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is. Uiterlijk binnen dertig dagen na de ontbinding zal Q naturals het bedrag van het artikel op uw rekening terugstorten. De rechtstreekse kosten van terugzending komen voor uw rekening. Wij vragen u hier voorafgaand via e-mail melding van te maken aan Q naturals.

Eventuele gebleken gebreken dient u uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontdekking schriftelijk aan Q naturals te melden. Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft Q naturals de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurprijs plus betaalde verzendkosten van verzending daarvan te restitueren. Dit alles zal in overleg met de fabrikant plaatsvinden. Per artikel dient bekeken te worden of u aanspraak kunt maken op garantie. Q naturals zal contact opnemen met de leverancier en daarna samen met u zoeken naar een gepaste oplossing.

Het Q naturals team