Gefermenteerde Levertraan, Kaneel, 237ml

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,50
  • Koop 3 voor € 37,95 per stuk. en bespaar 4%
  • Koop 4 voor € 36,95 per stuk. en bespaar 7%

Gefermenteerde Levertraan, Kaneel, 237ml

Click on above image to view full picture

Meer afbeeldingen

- Gemakkelijk verteerbaar
- Verhoogde absorptie
- 2 ½ Keer meer vitaminen A en D
- Geconcentreerde bron van EPA/DHA
- Natuurlijk voorkomende vitamine K2, CoQ10
- Onbewerkt supplement
- Heerlijke kaneel smaak
- Zuiverheid volgens Internationale Protocollen

Overweging: de smaak van de gefermenteerde kabeljauwlever is verschillend dan niet gefermenteerde. Omdat het lacto gefermenteerd is, neigt het om de keel te prikkelen. Daarom is het aan te bevelen de olie niet rechtstreeks in te nemen, maar te vermengen met water, sap of melk en snel door te slikken. Het kan ook genomen worden gemengd met honing of ahornstroop.

PRODUCT INFORMATIE:
Voor het beste resultaat dient Blue Ice gefermenteerde levertraan ingenomen te worden samen met X-factor High Vitamin Boterolie om te zorgen voor een juiste balans van essentiële vetzuren en voedingsstoffen. Blue Ice gefermenteerde levertraan is rijk aan omega-3 vetzuren, terwijl de X-factor High Vitamin Boterolie omega-6 vetzuren bevat in de vorm van arachidonzuur (AA). Verder is Blue Ice geëmulgeerde gefermenteerde levertraan rijk aan vitaminen A en D, terwijl X-factor High Vitamin Boterolie belangrijke voedingstoffen als vitaminen K en E en chinonen bevat. De twee producten vullen elkaar aan tot een volledige waaier van voedingsstoffen. Meer informatie is te vinden in het boek van Dr. Weston A Price “Nutrition and Physical Degeneration”, gratis verkrijgbaar hier.

Aanbevolen dosering
Dagelijks 2ml bij de maaltijd. Iedere fles vloeibare Blue Ice Gefermenteerde Levertraan is voorzien van een maatspuit die past in de plastic opening van de fles. U kunt de spuit stevig inbrengen aan de bovenkant, de fles omdraaien en de gewenste dosis in de spuit trekken.

Product Samenstelling

Ingrediënten:
Gefermenteerde levertraan, biologische cassia olie, biologisch steviablad.

Belangrijk
Na opening bewaren in de koelkast.Blue Ice gefermenteerde levertraan is de enige lacto gefermenteerde levertraan in de wereld. Deze unieke levertraan wordt geproduceerd door het lacto fermentatie procedé. Dit proces kan tot 6 maanden duren en de levertraan wordt niet verhit, wat ervoor zorgt dat de werkzame voedingsstoffen zijn geconcentreerd en daardoor makkelijk op te nemen. Omdat het filterproces geen warmte gebruikt, blijven alle natuurlijke enzymen en vitaminen behouden.

Gefermenteerde olie van kabeljauwlever bevat een breed scala aan voedingsstoffen. Zo bevat deze olie 2 ½ keer meer vitaminen A en D dan gewone kabeljauwlever olie. Andere natuurlijk voorkomende voedingsstoffen zijn omega 3, 6, 7, 9, kinine en enzymen.

De gefermenteerde olie van kabeljauwlever wordt gegroepeerd verwerkt en volgens internationale zuiverheidnormen getest.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Gefermenteerde Levertraan, Reguliere Smaak, 237ml

Gefermenteerde Levertraan, Reguliere Smaak, 237ml

Blue Ice Royal, Gefermenteerde Levertraan / Boterolie Gel, Kaneel 240ml

Blue Ice Royal, Gefermenteerde Levertraan / Boterolie Gel, Kaneel 240ml

X- Factor High Vitamin Boterolie, 240ml

X- Factor High Vitamin Boterolie, 240ml

GAPS Voordeelpakket

GAPS Voordeelpakket

Normale prijs: € 117,40

Special Price € 99,75